woensdag 21 januari 2009

Frie mennesker....

Hoi Zuiders volkje =)

Wij aan de andere kant van dat koude watertje zijn de afgelopen week lekker ingesneeuwd. Schijnbaar is het zeventig jaar geleden dat er in onze regio zoveel sneeuw is gevallen op zo'n korte tijd! Zondagmiddag viel er op enkele uurtjes tijd maar liefst veertig centimeter! Prachtig om te zien, maar de elektriciteitskabels in onze wijk waren niet sterk genoeg en savonds begaf één van de kabels het waardoor we in het stikdonker zaten. Dan maar een heleboel kaarsjes aangestoken en genoten van het uitzicht op de tuin. Voorlopig wordt voorspeld dat er van vrijdag tem zondag nog een heleboel sneeuw naar beneden komt, dus nu maar hopen dat ik maandag mijn voordeur nog open krijg om naar werk te gaan!

De meeste onder jullie weten het waarschijnlijk al, maar Tomek is intussen al ongeveer een maand terug in België. Dat was best moeilijk in het begin. Begin januari is een goeie vriendin van me dan bij me komen wonen wat erg gezellig is, maar door zeer pijnlijke persoonlijke omstandigheden verblijft ze nu tijdelijk in België bij haar familie. Dus op dit moment is het me and my cat in a big big house ;)

Verder ben sinds zeer kort de trotse eigenaar van een eigen firma, Ostara S. Het werd zo ongeveer tijd om iets bruikbaars aan te vangen met mijn leventje, werken bij de belasting tegen een hongerloon valt daar duidelijk niét onder, dus heb ik mijn moed bij elkaar geraapt, een naar mijn mening vrij bruikbaar plan uitgedacht en ben beginnen roeien met de riemen die ik heb. Nu doorbijten en duimen dat het goed gaat!

Nu vlieg ik er weer in, lieve groetjes voor iedereen en tot gauw!

Liefs, Ostara

Uitzicht vanaf de voordeur op een berijpte ochtend

Dertig centimeter op twee uur tijd, daar moést ik een foto van nemen! Uitzicht vanaf terrasdeur :)