maandag 1 juni 2009

Vluggertje

Hoi iedereen!

De tendens begint te worden dat ik maar twee keer per jaar iets op deze blog post lijkt het wel! Maar om eerlijk te zijn: God had wat mij betreft best wat meer uren in een dag mogen scheppen, en dat niet alleen om langer te kunnen slapen!

Ben ondertussen weer eens verhuisd (surprise!!!), ditmaal naat de westkant van Oslo. We wonen in een bijbouw van een groter huis, het heeft twee verdiepingen en een heerlijke privétuin op het zuiden met terras en groen inclusief :) De laatste dagen is het hier waanzinnig heet, ben al behoorlijk bruin van die paar daagjes zon. Jaja, dat koude hoge noorden weerom ;)

Mijn huisgenootje zal over een dikke maand verhuizen, dus moet dit meisje weer op zoek naar een nieuw slachtoffer. Dat zal wel niet al te veel problemen opleveren me dunkt, gezien de ligging en de kwaliteit van appartement (en bewoner natuurlijk, maar dat hoorde ik jullie allang denken hoor).

Ik schrijf deze blog op het puntje van mijn stoel, heb zodadelijk een fotosessie gepland voor mijn designs. Er is eigenlijk iets teveel zon maar daar gaan we een of andere oplossing voor moeten vinden. De foto's zullen binnenkort te zien zijn op mijn nieuwe website www.ostara-s.no. Allen daarheen dus! ;o)

Volgende week een afzakkertje naar België - geheel onverwacht en out of the blue, maar wel heerlijk om er eventussenuit te kunnen! En ondertussen ook weer op zoek naar een nieuwe job, aangezien mijn functie bij de politie er binnenkort op zit. Vermoeiend, telkens nieuw werk zoeken, maar ook ongelooflijk interessant! Op korte tijd leer ik dingen waarvan ik niet wist dat ze bestonden maar die me zeker nog heel goed van pas gaan komen :)

Afin, ik moet vliegen nu. Iedereen een hele berg groetjes uit het zonnige noorden en tot heel binenkort! I promise!

Moi