donderdag 11 februari 2010

Een nieuw begin

Verhuis: 28 februari, met de lente in mijn kielzog, richting groen en licht :)

Verder: veel rommel, veel werk, veel kopzorgen, maar ook veel moed en erg veel goesting! Daar komen we al een eind mee denk ik maar zo. Dus deze week een kamer in het huis gereed maken voor 'bewoning', zodat ik toch 1 rustig plekkie heb om mijn hoofd en achterwerk te laten rusten. Wassen en plassen gaat ergens anders moeten aangezien ik vermoedelijk niet voor eind mei een bruikbare badkamer kan installeren... Nu ja, we zullen het komische er maar van inzien, en al bij al, nog niet zo lang geleden was dit de standaard, zelfs het besje van wie ik het huis over heb genomen heeft zo heel haar leven gedaan, dus die paar maanden gaan voorbij zijn voor ik er erg in heb.

Net zoals de laatste twee jaar voorbij zijn gevlogen zonder dat ik dat heb gemerkt. Al twee jaar op bestemming! Zogezegd dan toch, de reis blijft verder gaan en blijft tot nu toe nog steeds even spannend. Sommigen zeggen dat dat komt omdat ik een beetje gek ben en dingen doe waar anderen nog niet over zouden piekeren, bijvoorbeeld een oud huis in het bos kopen op mijn eentje en er mijn droom-paddestoeltje van maken. Die sommigen van hierboven moeten volgens mij een behoorlijk saai leventje hebben. Ik lekker niet! Lange neus! :D

Hier onder nog een paar foto'tjes, ditmaal van het uitzicht vanuit het huis, in de sneeuw. Updates volgen :)

Ziggy heeft onze nieuwe woonst trouwens meer dan goedgekeurd, ze was een keer mee 'op bezoek' en vond het geweldig: het uitzicht, de natuur, het huisje zelf: op onderzoek in alle hoekjes en verder vooral kijken uit het raam, met groooooote ogen!