vrijdag 15 oktober 2010

nog een paar kleintjes




Badkamer...






project keuken....

Aangezien er niet meer dan 5 foto's per keer op kunnen, en ik ineens een hele resem oude foto's vond waarvan ik het bestaan niet wist, krijgen jullie er nog een paar voorgeschoteld. Ditmaal per ruimte... ;)




As promised





Zoals beloofd dus nog een paar fotootsies, ook een paar die ik van moeders getsjoept heb toen ze hier waren vorige maand. Probeerde foto's te maken van de half-afgewerkte sauna, maar dat is eigenlijk niet mogelijk. Ziet er niet uit op foto, maar int echt is het behoorlijk mooi al! Zal het nog eens proberen als alles erin staat, oven en bankjes en licht etcetera (kunnen jullie allemaal lekker jaloers worden op mijn homemadesauna... ;))

Ben op drie plaatsen tegelijk bezig, en veel weg de laatste tijd dus het gaat een beetje te langzaam naar mijn zin. Maar mijn doel is om volgende maand klaar te zijn met badkamer, saunabekleding en veranda... Eens zien of dat gaat lukken.. En een kachel natuurlijk,  voor de eerste sneeuw komt. Die is voorspeld voor volgende week en die kachel krijg ik niet hier voor volgende week... Dus maar hopen dat die sneeuw nog even op zich laat wachten!

tis al wel behoorlijk koud hier sinds deze week: elke ochtend zo'n -3, krabben van de autoruit, koude vingertjes want mijn handschoenen liggen nog ergens ver weg verstopt bij de 'winterspullen'... Maar overdag wel stralende zon en prachtige herstkleuren overal.

Morgen toch maar een bed kopen, ben zo'n eenpersoonsbed niet gewoon dus kukel er bijna uit elke keer, en de matras die ik heb verruineert mijn arme rugje, dus op naar ikea en een nieuwe matras. Met een kralengordijntje heb ik dan binnenkort een echte 'slaapkamer'! Ofzoiets. ;)

Fotootjes dan maar:

Muur bekleden in 'bibliotheek' en sauna nadat de nieuwe muur geplaatst was.

Nieuwe muur langs buiten bekleden...

Livingmuur met nieuwe planken, even tussen soep en de patatjes omdat de planken in de aanbieding waren. In feite ging deze job wachten tot over een jaar of twee, maar ja..

Woonkamer, na de grootste jobs, eindelijk sofa, en tapijt en kussens en dergelijke.. :)